Onze werkwijze

[ezcol_1half]

We leren u graag kennen

Samenwerking start voor ons altijd met een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken we uw wensen en adviseren u bijvoorbeeld over de optimale indeling van een ruimte of het gebruik van passende materialen. Kortom: ook bij de kennismaking denken wij al met u mee.

Heldere offerte en duidelijke afspraken

Wij houden niet van verrassingen en nemen voldoende tijd om een project vooraf goed door te spreken. Bij een groot project zijn wij daarom ook graag vanaf de beginfase betrokken. Wanneer wij een helder beeld hebben van uw wensen, maken we een offerte voor de werkzaamheden. Deze offerte bevat een duidelijke omschrijving van het aangeboden werk.

Ontwerp vertalen naar technische uitvoering

Wij werken samen met de architect of interieurontwerper (onze eigen ontwerper Saskia of een andere ontwerper) om het ontwerp zo goed mogelijk te realiseren. We zorgen dat we inzicht krijgen in uw behoeften en ideeën, zodat het interieur helemaal aansluit bij uw wensen. Daarna werken we het ontwerp volledig uit tot een technische tekening.

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Een vast aanspreekpunt

Elk project krijgt een vaste medewerker als contactpersoon. Dit is zowel voor u als opdrachtgever prettig, als ook voor onze eigen productieafdeling. Terwijl onze vakmensen werken aan uw project, zorgt deze projectbegeleider ervoor dat het project volledig volgens afspraak wordt opgeleverd: volgens ontwerp en volgens planning.

Maatwerk meubels maken en plaatsen

Dan start de productie van uw maatwerk meubels. In onze eigen werkplaats werken we met een vast team meubelmakers. Dankzij hun ervaring en een uitgebreid en zeer modern machinepark produceren wij zeer zorgvuldig en secuur. Het plaatsen van het interieur gebeurt door onze eigen medewerkers. En ook na de oplevering staan wij nog voor u klaar!

Bezoek de werkplaats

Bij een groot project komt een opdrachtgever soms tussendoor even in de werkplaats kijken. Bijvoorbeeld om iets te controleren of om gewoon even de voortgang te zien. Dat vinden wij altijd een mooi moment en het is goed voor het vertrouwen in het project.

Ovvice-66-1

[/ezcol_1half_end]