Over Schröder Interieurs

[ezcol_1half]

Bij Schröder Interieurs ontwerpen en maken we unieke interieurs voor kantoor, ziekenhuis, winkel, horecabedrijf en woonhuis. Met onze innovatieve interieurs kunt u zich onderscheiden als winkelier of heeft u juist een praktisch interieur in uw ziekenhuis. Wij luisteren goed naar uw wensen en kiezen het concept, de vorm en het materiaal dat past bij de ruimte en haar gebruikers. Dat doen wij inmiddels al bijna 25 jaar voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Van ontwerp tot plaatsing

Wij verzorgen uw project graag van A tot Z. Uiteraard kunt u ook voor een van onze diensten kiezen:

  • Interieurontwerp
  • Maatwerk meubels uit eigen werkplaats
  • Interieurbouw: van vloer tot plafond
  • Projectbegeleiding

IMG_3339-1

Samenwerking met architecten

Naast eigen ontwerpen maken wij in onze eigen werkplaats ook veel interieurs voor andere architecten, interieurontwerpers en aannemers. Uiteraard plaatsen we deze interieurs ook op locatie en zorgen voor een zorgvuldige afwerking. Wij werken onder andere samen met Ditt design+build (voorheen SKEPP design+build), Studio Kees Marcelis, Mas Architecten en Ontwerpstudio Saris.

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Onze interieurstijl?

Modern, landelijk, vintage of juist klassiek? Veel hout of juist staal, stof en kunststof? Alle expertise hebben wij in huis om in elke stijl uw interieur vorm te geven. Hoe herkent u dan onze interieurs? Aan de hoge kwaliteit en perfecte afwerking tot in de details. Wij kiezen uitsluitend hoogwaardige materialen die lang meegaan. Een interieur van Schröder staat bekend om de kwaliteit en duurzaamheid.

Creatief, flexibel en betrokken

Onze kracht? Wij zijn creatief, flexibel en altijd betrokken. Wilt u zelf ervaren hoe wij dat invullen? Laten we dan vrijblijvend kennismaken en uw interieurwensen bespreken. Bel voor een afspraak naar 0546 – 632 827.

Lid CBM

Aangesloten bij de Branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie (CBM).

CBM

Erkend leerbedrijf

Door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

 [/ezcol_1half_end]