Hoe Schröder Interieurs ooit is begonnen

[ezcol_1half]

Ondernemersbloed

Het is 1999 als Schröder Interieurs zijn ontstaan kent en Wouter Schröder besluit voor zichzelf te beginnen. Helemaal uit de lucht vallen komt het niet, het ondernemen zit in het bloed. Met een aantal oude machines in een kippenschuur aan de Lutkeberg in Geesteren worden de eerste stappen in de ondernemerswereld gezet. Het blijkt een gouden greep.

Al op jonge leeftijd wordt duidelijk dat Wouter voor zichzelf wil beginnen. Net als zijn broer en zus, waarbij het ondernemen eveneens door de aderen stroomt. In 2000 doet echtgenote Saskia haar intrede in het bedrijf en terwijl Wouter zich ontfermt over het ontwikkelen van het product, houdt Saskia zich bezig met de architectuur. Toeval of niet, Wouter en Saskia leren elkaar kennen in het bedrijfsleven.

Snelle groei

Als er in 2008 wordt gebouwd aan een nieuwe hal wordt duidelijk dat Schröder Interieurs in de regio bekendheid geniet op het gebied van kwalitatief hoogwaardige interieurs. Het klantenbestand wordt snel uitgebreid en het hechte gezelschap werknemers groeit uit naar een volwaardig bedrijf met momenteel achttien vaste personeelsleden.

Volgende generatie

Naast de vaste personeelsleden is er altijd ruimte om te leren bij Schröder Interieurs. Studenten van verschillende schoolinstellingen leren er de kneepjes van het vak. Omdat het belangrijk is dat het vak blijft bestaan, biedt Schröder Interieurs jongeren de mogelijkheid te snuffelen aan een leven in de interieurbouw. Schröder Interieurs voelt zich dan ook verantwoordelijk om het vak door te geven aan de volgende generaties.